τορτελλίνι με πολύχρωμα ντοματίνια και μοτσαρέλα
Ιδέες & Συνταγές

Τορτελλίνι με Πολύχρωμα Ντοματίνια και Μοτσαρέλα

Αυτά τα Τορτελλίνι με Πολύχρωμα Ντοματίνια και Μοτσαρέλα περασμένα σε σουβλάκι, είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πολλές περιστάσεις. Πόσες φορές σας έχει τύχει να έχετε απρόσμενους καλεσμένους και να ψάχνετε να φτιάξετε κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό; Μπορείτε να εμπλουτίσετε τον μπουφέ σας στο πάρτι, να δροσίσετε τα καλοκαιρινά σας βράδια στη βεράντα με κάτι ελαφρύ ή να τα σερβίρετε σαν ορεκτικό στο τραπέζι της Κυριακής. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν ανάρπαστα!

Υλικά

500gr Ιταλικά Τορτελλίνι με Τυρί
Κρέμα Βαλσάμικο Ρόδι
Gourmet Dressing με Βασιλικό

500gr πολύχρωμα ντοματίνια
250gr έτοιμη σάλτσα πέστο βασιλικού
400gr μπαλάκια ή φετάκια μοτσαρέλας
φρέσκα φύλλα βασιλικού
1/2 φλ. τριμμένο καρύδι (προαιρετικά)
οδοντογλυφίδες ή μικρά στικς

Εκτέλεση

1. Βράζετε τα τορτελλίνι με τυρί σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας. Μόλις βράσουν, ζεσταίνετε ελαφρώς τη σάλτσα πέστο σε ένα τηγανάκι, σουρώνετε τα μακαρόνια χωρίς να τα ξεπλύνετε και τα ρίχνετε στο τηγανάκι. Ανακατεύετε να κολλήσει η σάλτσα παντού.
2. Σε μία οδοντογλυφίδα, περνάτε πρώτα ένα τορτελλίνι, μετά ένα ντοματίνι, ένα φύλλο βασιλικού και ολοκληρώνετε με την μοτσαρέλα.
3. Στρώνετε τα σουβλάκια σε μία πιατέλα, περιχύνετε με την κρέμα βαλσάμικο, το gourmet dressing με βασιλικό και γαρνίρετε με τριμμένο καρύδι. Το καρύδι δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα προσδώσει μια ευχάριστη, τραγανή υφή στα σουβλάκια σας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *